Відома актриса зістрибнула з 9-го поверху Відома актриса зістрибнула з 9-го поверху

Тетяна Арнтгольц боїться висоти, але все одно пішла на ризик. Це сталося на зйомках фільму «25-а година» – проекту Першого каналу, де артистка виконує роль журналістки Анни Громовий.

«На зйомках було багато трюків, тому були моменти, коли мені гарненько полоскотали нерви. Я взагалі боюся висоти, а там була сцена, коли ми падаємо з дев’ятиповерхового будинку. Без нас не можна було це зняти, тому нас підвісили на величезні троси, і потім ми знімали падіння. Це було дуже страшно. У житті я, звичайно, ніколи б цього не зробила », – зізналася Арнтгольц.

Сюжет будується навколо здатності героїні в екстремальних ситуаціях повертатися на годину назад, щоб виправити події. За словами актриси, її персонаж намагається кого-то врятувати, тому жанр стрічки визначено як фантастично-кримінальна драма.

«Сама по собі моя Аня – людина, захоплений роботою, професією, і, напевно, саме тому у неї руйнується особисте життя. Вона перфекціоніст в своїй справі і правдолюб. Кожна серія пов’язана з правдою, яку героїня намагається знайти і довести », – пояснила зірка.

У фільму незвичайна кінцівка. Тетяна Арнтгольц в бесіді з виданням StarHit підкреслила: «Я філософськи дивлюся на цей фінал, тому що вважаю, якщо людині дається особливий дар – за нього потрібно буде заплатити, і плата буде чималою. Моя героїня як відважна дівчина взяла на себе цю відповідальність, тому у неї з’явився шанс почати життя заново».

Источник: newsname.info

Cейчас читают:

Читайте также:

Выбор редакции: